Sofija Vujošević

Zaljubljenik u čitanje i pisanje, večiti sanjar, večito nasmejan. Sofija se pisanjem bavi veoma dugo, kako u poslovne svrhe, tako i za svoju dušu. Objavila je zbirku pesama "Čupava sanjalica”. Osim što se bavi pisanjem, radi sa knjigama i njena ljubav prema istisnutim slovima na papiru je ogromna. Smatra da je sreća u malim stvarima, belim papirima, obimnim knjigama, sunčanim danima i velikim popustima!

Sofija i šoping su dve linije koje se presecaju na mestu gde je smešten novčanik. Može se reći da je Sofija sinonim za kupovinu, jer večito u jednoj ruci nosi kese pune stvari, a u drugoj je telefon odakle juri online popuste. Onda nestrpljivo iščekuje zvono na vratima i nervoznog poštara koji je dobio išijas od nošenja njenih paketa.

Odrasla je uz emisije, časopise i igrice o modi, tako da obožava da kreira autfite i istražuje nove modne trendove. Kao mala je obožavala da igra Dress Up igrice, a to se i nastavilo kada je odrasla (samo što umesto lutaka, oblači sebe). Smatra da je moda umetnost, a ona do svoje umetnosti najradije dolazi putem sniženja i popusta. U Sinsay-u uvek pronađe komade koji u potpunosti odgovaraju njenom stilu, od odeće do torbica i ostalih modnih detalja. Takođe, satima pretražuje Zaful sajt i njihovu ponudu, gde pronađe kul stvari kao iz modnih časopisa.

Sofija obožava knjige i intenzivno čita, kako domaću, tako i stranu književnost. Na AliExpress-u uvek pronađe pregršt sitnica za prave ljubitelje knjiga, kao što su interesantni bukmarkeri, zaštitne korice, lampice koje osvetljavaju stranice u mraku, držači za knjige koje smesti na police ili različite stikere sa likovima iz njenih omiljenih knjiga. Čitanje je ispunjava, a zahvaljujući AliExpress-u, njen čitalački ugođaj je na višem nivou.

Kada oduzme novac za odeću i knjige, ostaje joj sitniš da kupi hranu i plati račune. Nakon što se i to potroši, knjige stavlja na hleb, a stanodavca potkupljuje novim haljinama da joj progleda kroz prste. Za sada radi u knjižari, bavi se pisanjem i kreiranjem sadržaja za društvene mreže. San joj je da postane pisac za decu i da uvek bude dostupnih kupona kako bi namirila svoje kupoholičarske potrebe!

Tekstovi autora ⁨Sofija Vujošević⁩


MegaKuponi bilten

Pretplatnici na naš bilten primaju najbolje kupone i akcije direktno na svoj email.

Prijavi se za najveću uštedu!
Ručno testirano 100% besplatno Odjava moguća bilokad