Politika transparentnosti

Na sajtu Mega Kuponi (u daljem tekstu "Sajt"), dostupnom na veb adresi www.megakuponi.rs, cilj nam je pružiti potpunu transparentnost kada su u pitanju načini zarađivanja prihoda, kreiranja i objavljivanja sadržaja, i izbora proizvoda koje želimo da istaknemo na našem Sajtu. Mega Kuponi Srbija besplatno pruža ceo svoj sadržaj, uključivo kupone za popuste i promocije, savete za onlajn kupovinu i bilten. Pri tome, naši kuponi i blog tekstovi mogu sadržavati likove na sajtove trećih lica putem kojih možemo zaraditi malu proviziju za pokrivanje troškova održavanja i razvoja našeg sajta. Deo našeg prihoda se generiše preko partnerskih likova. Kada korisnik našeg Sajta klikne na partnerski link i izvrši kupovinu, moguće je da mi dobijemo proviziju. Vaša podrška na ovaj način nam pomaže da ulažemo u stvaranje najboljeg mogućeg sadržaja. Takođe uključujemo display oglase u neke od naših blog tekstova, a ti oglasi mogu da generišu prihod na osnovu broja prikaza ili klikova. Budite sigurni da pažljivo proučavamo proizvode i usluge o kojima pišemo i koje preporučujemo, a autori naših blogova su eksperti u svojoj oblasti i dobro su upoznati sa različitim proizvođačima, dobavljačima usluga i dostupnim proizvodima o kojima pišu. Više o principima prilikom kreiranja sadržaja možete pročitati u našim Uređivačkim smernicama. Štaviše, naši partnerski linkovi nikada ne dovode do toga da kupci plate više za proizvod ili uslugu. U stvari, u mnogim slučajevima, kupci koji kupe putem linkova na Sajtu Mega Kuponi mogu dobiti popust ili promotivnu ponudu od naše partnerske prodavnice, što rezultira nižom cenom proizvoda. Internet prodavnice plaćaju partnersku proviziju, a kupci ne snose nikakve troškove. Usluge našeg Sajta su potpuno besplatne za kupce i možete ih koristiti bez ograničenja. Istovremeno, važno je istaći da u svakom trenutku vodimo računa o vašoj privatnosti, a vi možete odlučiti da li želite da prihvatite kolačiće ili ne. Više o ovome možete saznati u našoj Politici privatnosti. Ako se prijavite za naš bilten, mi čuvamo vašu imejl adresu bezbedno i ne delimo je sa trećim licima niti je prodajemo. Sajt nikada neće tražiti od korisnika bilo kakve lične podatke, informacije o plaćanju ili druge osetljive informacije. Ako smatrate da ste primili takav zahtev ili da neko u naše ime traži slične informacije, molimo vas da nam to odmah prijavite na imejl adresu: report [@] megakuponi.rs.

Odricanje od odgovornosti u vezi sa sadržajem Sajta

Informacije koje Sajt daje na veb stranici megakuponi.rs namenjene su isključivo u informativne svrhe. Iako nastojimo da informacije predstavimo što je moguće tačnije i preciznije, ne dajemo nikakvu garanciju, izričitu ili impliciranu, u pogledu tačnosti, adekvatnosti, validnosti, pouzdanosti, dostupnosti ili potpunosti bilo koje informacije na Sajtu. Ni pod kojim okolnostima nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu bilo koje vrste nastalu kao rezultat korišćenja Sajta ili oslanjanja na bilo koju informaciju datu na Sajtu. Vaše korišćenje Sajta i oslanjanje na bilo koju informaciju na Sajtu je isključivo na sopstveni rizik. Sajt ne može da ponudi i ne sadrži profesionalne savete. Informacije su date samo u opšte informativne i obrazovne svrhe i nisu zamena za profesionalni savet. Stoga, pre nego što preduzmete bilo kakvu radnju na osnovu takvih informacija, savetujemo vam da se konsultujete sa odgovarajućim stručnjacima. Korišćenje ili oslanjanje na bilo koju informaciju sadržanu na ovom sajtu je isključivo na sopstveni rizik.

Odricanje odgovornosti za veb stranice trećih strana

Sajt može da sadrži linkove ka drugim veb lokacijama ili sadržaje koji pripadaju trećim stranama ili potiču od njih. Takve spoljne veze nismo istraživali, pratili ili proveravali tačnost, adekvatnost, validnost, pouzdanost, dostupnost ili potpunost od nas. Ne garantujemo, ne podržavamo, ne garantujemo niti preuzimamo odgovornost za tačnost ili pouzdanost bilo koje informacije pružene preko sajtova trećih strana. Nećemo biti odgovorni ni na koji način za praćenje bilo koje transakcije između vas i trećih strana prodavaca proizvoda ili usluga. Korišćenjem našeg Sajta, potvrđujete i slažete se da naš Sajt nije odgovoran za dostupnost takvih spoljnih sajtova ili resursa i nije odgovoran za sadržaj, usluge, proizvode ili druge materijale koji se nalaze ili su dostupni na tim sajtovima. Ako odlučite da pristupite bilo kojoj od stranica na koje postoji link sa našeg Sajta, to činite na sopstveni rizik.