Više o nama

Ko smo mi?

Mega Kuponi je srpska online platforma za kupone i popuste. Naša misija je jednostavna - pomažemo ti da uštediš vreme i novac prilikom online kupovine. Udružili smo se sa lokalnim i globalnim brendovima u više od 25 kategorija proizvoda kako bismo ti u bilo kom trenutku doneli najbolje kodove za popust i ponude. Pretraži aktuelnu ponudu tvog omiljenog brenda ili pogledaj naš izbor trenutačno najboljih onlajn kupona u Srbiji.

Kako funkcioniše naš sajt?

Sa preko 500 kupona i 30 partnerskih online prodavnica na našem sajtu, potrebno je mnogo rada da bismo pronašli najnovije ponude za naše korisnike. Naš tim svakodnevno prikuplja nove ponude i postavlja nove promotivne kodove, sezonske ponude i popuste. Pitaš se kako je moguće besplatno dobiti kupone za popust bez da se registruješ na sajtu? Kada iskoristiš jedan od naših popusta ili kupona, mi dobijamo malu proviziju od trgovca. Tako da možeš da koristiš naš sajt i sve ponude bez ikakvih obaveza!

Naši partneri

Sarađujemo sa različitim online prodavnicama i stalno proširujemo naša partnerstva. Neke od naših najpopularnijih partnerskih prodavnica su Emmezeta, Factcool, Sinsay, CROPP, Artmie.rs i Mohito. Kompletnu listu aktivnih prodavnica možeš pronaći klikom na „Prodavnice“. Sajt Mega Kuponi aktivan je takođe u inostranstvu - najbolji hrvatski kuponi dostupni su na sajtu megakuponi.hr, a top online kuponi u Sloveniji nalaze se na sajtu megakuponi.si.