Poslovna saradnja

Dobrodošli na našu stranicu za partnere na kojoj možete da saznate sve o oglašavanju na našem sajtu i prednostima poslovne saradnje

Do you want to read this page in English? Click ⁨here!

Online kuponi i oglašavanje

Da li znate da oko 66% onlajn kupaca čeka popuste pre nego što se odluče na kupovinu, a čak 91% njih povremeno traži kupone za popust pre nego što izaberu proizvod i obave plaćanje. U vreme kada većina kupaca pazi na budžet tokom kupovine, onlajn kuponi mogu značajno povećati vidljivost vašeg brenda i podstaći kupce da sledeću kupovinu obave upravo u vašoj internet prodavnici. Kroz oglašavanje s nama, vaši kuponi i ponude će se pojaviti na ekranima kupaca u trenutku kada razmatraju opcije, a kupon može biti taj dodatni podsticaj koji im je potreban da željeni proizvod kupe od vas umesto od konkurencije.
MegaKuponi prednosti saradnje
MegaKuponi prednosti saradnje

Affiliate partnerstvo

Naš sajt je deo svih regionalnih i globalnih affiliate mreža. Ako se još nismo pridružili vašem affiliate programu, slobodno se javite našem timu. Rado ćemo uspostaviti partnerstvo i poboljšati vidljivost vaših proizvoda i ponuda!

PPC oglašavanje

Plaćajte samo za rezultate – to jest, za klikove do vaše internet prodavnice! Bez skrivenih troškova, ovaj model oglašavanja je idealan za male i srednje brendove koji žele proširiti svoje aktivnosti oglašavanja i privući nove kupce. Objavljivanjem kupona u ciljanim kategorijama proizvoda obezbeđujemo da samo vaša ciljna skupina klikne na vaše kupone.

Kontaktirajte nas

Ostanite ispred konkurencije i rezervišite svoj reklamni paket na našem sajtu već danas. Naš tim će rado odgovoriti na sva vaša pitanja i predložiti fleksibilne opcije oglašavanja prema vašim preferencijama, budžetu i celokupnoj marketinškoj strategiji.

FAQ