Česta pitanja

Kako mogu da koristim kod za popust?

Tokom online kupovine koristiš kod za popust tako što ga uneseš u za to predviđeno mesto u korpi sa izabranim artiklima na sajtu online prodavnice.

Gde da unesem kod za popust?

Kod obično treba uneti nakon odabira željenog proizvoda, a pre plaćanja. Tačno mesto za unos koda varira od prodavnice do prodavnice. Najčešće se nalazi u korpi za kupovinu, a može biti označeno tekstom „Promo kod“, „Kod za popust“, „Kupon“ i slično. Nakon ispravnog unosa koda, popust se obračunava u korpi te možeš videti procenat i (ili) novčanu vrednost uštede.

Zašto moj kod za popust ne funkcioniše?

Uvek ručno testiramo sve kodove pre nego što ih objavimo na sajtu. Međutim, nekad se može promeniti datum isteka koda ili trajanje promocije u online prodavnici. Također je moguće da neke od online prodavnica ne dopuštaju primenu koda na sve proizvode. Uslovi korišćenja svakog koda nalaze se na sajtu online prodavnice.

Da li su kodovi za popust besplatni za korišćenje?

Da! Svim našim posetiocima nudimo kodove za popust i akcije 100% besplatno. Nema potrebe da se registruješ ili plaćaš za bilo koju od naših usluga. Nikada nećemo tražiti nikakve informacije o plaćanju od naših posetilaca.

Šta je to popust na prvu kupovinu?

Neke online prodavnice nude jednokratni popust kada se novi korisnik pretplati na njihov newsletter. U tom slučaju, u željenoj prodavnici prvo treba da popuniš njihov formular za prijavu na newsletter. Nakon toga, dobićeš jedinstveni kod za popust za svoju prvu porudžbinu direktno iz online prodavnice putem e-pošte. Nije garantovano da će svaka prodavnica ponuditi ovu opciju. Ukoliko neko od partnera ima aktivnu ovu opciju, mi ćemo je objaviti i uvek u ponudi navesti da je to popust na prvu kupovinu.

Koja je razlika između koda i akcije?

Kupon (kod za popust ili promotivni kod) je obično reč (npr. LETO) ili niz znakova (npr. p6m59hr) koji možeš da upišeš u korpi za kupovinu da bi dobio/la popust. Akcija (rasprodaja ili popust) ne uključuje nijedan kod za unošenje u korpu za kupovinu, nego su artikli prikazani u online prodavnici već sniženi. Ovi popusti su obično sezonski popusti ili promocije vezane za određenu priliku, na primer, Dan zaljubljenih ili letnje rasprodaje. U ovoj grupi ponuda možeš pronaći i sve popuste na prvu kupovinu iz prethodnog pitanja.