Milica Radovanović

Milica je ambiciozna autorka koja studira novinarstvo i medije. Od malih nogu, Milica je pokazivala veliku ljubav prema pisanju, što ju je navelo da izabere karijeru u kojoj može da izrazi svoju kreativnost i ljubav prema rečima. Trenutno studira u Beogradu, gde se trudi da usavrši svoje veštine i stekne potrebna znanja za rad u medijima.

Pored pisanja, Milica je strastveni ljubitelj mode i šopinga. Slobodno vreme najradije provodi u potrazi za najnovijim modnim trendovima, a njene omiljene prodavnice su Sinsay, Mohito i, u poslednje vreme, Temu. Uživa u tome da kombinuje različite stilove i stvara jedinstvene autfite koji odražavaju njenu ličnost i kreativnost. Na MegaKuponi blogu često deli savete o modi, šopingu i najboljim popustima u Srbiji.

Milica takođe voli da istražuje nove destinacije i proputovala je skoro celu Evropu. Putovanja su za nju način da proširi svoje vidike, upozna nove kulture i stekne inspiraciju za svoje pisanje. A kada ne može da putuje, voli sedne u gradu na sunce, i da uz dobru kafu čita i dobru knjigu.

Tekstovi autora ⁨Milica Radovanović⁩


MegaKuponi bilten

Pretplatnici na naš bilten primaju najbolje kupone i akcije direktno na svoj email.

Prijavi se za najveću uštedu!
Ručno testirano 100% besplatno Odjava moguća bilokad