Tijana Stanojev Kosanović

Piskaralo iz zadovoljstva, lovac na popuste iz potrebe. Ljubav prema rešavanju zagonetki i potragama na skriveno blago, vremenom je pretvorila u, nešto praktičniji i svrsishodniji, lov na akcije i rasprodaje. Zna da smo svi u istom sosu, pa deli dojave o popustima šakom i kapom.

Čari onlajn kupovine otkrila je onog momenta kada je prestala da bude neprikosnoveni gospodar sopstvenog vremena, dakle kada je postala mama. Pošto više nije mogla da se muva po prodavnicama kad god poželi, počela je da naručuje sa interneta i željno iščekuje isporuku. Nema dokaze za to, ali veruje da su u to vreme mnoge kurirske službe dodale njen broj telefona na "brzo biranje". Krenula je sa knjigama i bebećim potrepštinama, ali vremenom je i skoro sve drugo počela da kupuje onlajn, pa danas u prodavnice ulazi manje-više samo po hranu.

Kad je shvatila koliko brzo deca prerastaju igračke i menjaju interesovanja pomerajući fokus sa dinosaurusa na super heroje pa onda sa slagalica na konstruktore, otkrila je AliExpress. Da, i dalje misli da ima igračaka za koje vredi izdvojiti nekoliko hiljada dinara (to su one koje će dočekati i sledeću generaciju, poput drvenih igračaka i kvalitetnih kocki) ali ako sve one ostale može da nađe na AliExpressu za tri puta manje pare nego u lokalnoj prodavnici, sigurno se neće dvoumiti.

Sledeći stepenik u njenom razvoju je bio buđenje kreativca i osvajanje beskrajno uzbudljivog i podjednako neurednog sveta boja, papira, makaza, lepka, šljokica… Rođendanska pinjata, torta od kartona, aktivna tabla za decu, kostim za maskenbal, privremena tetovaža - reci šta ti treba - časkom će ti napraviti ili će ti proslediti tutorijale i adrese najpovoljnijih internet hobi prodavnica na kojima možeš da nađeš materijal. Artmie je prva na spisku.

Pošto ni decu ni sebe ne može svakog dana da oblači u maskenbalske kostime (a nije da ne misli da je to zabavna ideja), kad stignu sezonske rasprodaje, kupuje garderobu. Factcool i Sinsay su najviše po njenom ukusu, a najduže se zadržava na kategorijama kombinezona i haljina.

Sve što pretekne posle kupovine na akciji, troši na društvene igre, lego kocke i kafu. Živi od olovke (da ne kažem tastature) ali mašta da se jednoga dana zaposli kao Deda Mrazova savetnica za testiranje i kontrolu kvaliteta igračaka i dečijih knjiga.

Tekstovi autora ⁨Tijana Stanojev Kosanović⁩


MegaKuponi bilten

Pretplatnici na naš bilten primaju najbolje kupone i akcije direktno na svoj email.

Prijavi se za najveću uštedu!
Ručno testirano 100% besplatno Odjava moguća bilokad