Šta sve treba vašem školarcu i gde da ugrabite popuste?

Četvrta nedelja škole?! Kad pre?!

Još se niste pošteno ni pomirili sa činjenicom da je raspust gotov, a stižu prvi kontrolni zadaci, domaći, lektire…Sa školskim obavezama će se deca snaći i bez vas, ali za sve ono što vašem školarcu treba za povratak u klupu ćete ipak morati da se pobrinete vi. Ako ste prethodnu platu potrošili na udžbenike i najosnovniji školski pribor, sada je pravo vreme da počnete da mislite o svemu onom iz “ima vremena” i “to ćemo drugi put” kategorije.

Dečija odeća za novu školsku godinu

Da li ste znali da prosečan osnovac godišnje poraste za oko 6 centimetara? Naravno da ste znali! Shvatili ste čim ste bacili oko na ormar svog deteta. Ukratko, sve trenerke i farmerke su im okraćale, a rukavi na prošlogodišnjim dukserima im sada jedva sežu do zglobova. Ako imate tinejdžera, uključite tu i faktor promene modnih trendova i ličnog ukusa i stila u poslednjih godinu dana. Nema vam druge, čeka vas kupovina.

Dakle, postavlja se pitanje gde kupiti jeftinu odeću za školu, koja se uklapa u vaš budžet, a kvalitetna je i dopada se vašim klincima. Dobra vest je da mnogo toga možete da nađete na popustima u našoj kategoriji odeće i obuće. Da bismo vam olakšali, izdvojili smo za vas najbolje ponude.

Gde na internetu kupiti povoljnu odeću za školu?

Evo nekih opcija od kojih možete da počnete kad su u pitanju aktuelni popusti.

Sinsay često nudi popuste koji idu i do 30% ili 40% na dečiju odeću i obuću. Ovde ćete pronaći sve za svoje školarce, od donjeg veša i čarapa, preko odevnih kombinacija za svaki dan, do kompleta trenerki za sportske aktivnosti. Prognoze kažu da je pred nama još toplih dana, ali nije loše da se na vreme pripremimo za zahlađenja, pa bacite pogled i na veliki izbor obuće i jakni za prelazni period. Ako ranije niste kupovali u ovoj prodavnici onlajn, predlažemo vam da pogledate i proizvode koji nisu na akciji, jer za prvu onlajn kupovinu imate 15% popusta.

Još jedna povoljna opcija za dečiju garderobu je prodavnica Factcool. Ovde ćete trenutno naći odeću, obuću i dodatke za decu na popustima od 25% do čak 50%. Za najveću uštedu, obratite pažnju na multipakovanja.

Jeftini rančevi za školu

Još jedna nezaobilazna stavka na spisku potrebnih stvari za povratak u školu je ranac. Kada je u pitanju kupovina školske torbe ili ranca, roditelji se vode različitim filozofijama. Neki biraju kvalitetnije rančeve koji mogu da potraju nekoliko godina, a drugi se odlučuju za povoljnije opcije, vodeći se idejom da se interesovanja i ukus dece brzo menjaju i da će njihovi školarci možda već sledeće godine poželeti novu, drugačiju školsku torbu.

Bez obzira kojoj od ove dve grupe roditelja pripadate, ako tražite ranac za svoje dete, preporučujemo vam da pogledate Sinsay akcije i kupone . Ponuda uključuje sve od klasičnih školskih, preko sportskih, do anatomskih rančeva, pa ćete lako pronaći odgovarajuću školsku torbu za bilo koji uzrast. Popusti se kreću od 25%, a za neke modele je aktivna i besplatna dostava.

Kako pronaći najpovoljniji školski pribor?

Da li se i vama kad dođe septembar čini da češće kupujete školski pribor nego hranu i ostale svakodnevne stvari?!

Foto: pexels.com

Kupili ste sveske, olovke, gumicu i zarezač pre početka školske godine, ali ispostavilo se da vašem đaku treba i šestar, komplet lenjira, nova pernica, vodene boje, kutija za užinu... Lista potrebnih stvari se svakoga dana produžava, a iskusni roditelji će vam reći da se ne opuštate, jer taman kad pomislite da ste kupili sve, ispostaviće se da su se tempere potrošile ili da je vaše dete negde zagubilo lepak za papir. Možda sve ovo i nisu tako krupne stavke na spisku za kupovinu, ali kada se nagomilaju, predstavljaju ozbiljan izdatak.

Kako onda da nabavite sav potreban školski pribor, a ipak ostanete u okvirima svog budžeta?

Ovo je još jedna stavka na kojoj možete da uštedite ako kupovinu obavite na internetu umesto u lokalnoj knjižari. Na primer, na sajtu AliExpress možete pronaći ogroman izbor školskog pribora sa popustima do čak 80%. Napravite zajedno sa svojim školarcem spisak potrebnog školskog pribora i spremite zalihe svih potrepština za celu školsku godinu.

Uredite kutak za svog đaka

Nepisano pravilo kaže da se školskom priboru najviše raduju đaci prvaci, a novoj garderobi za školu oni malo stariji. Ono čemu se podjednako raduju svi školarci je sopstvena soba ili radni kutak. Ovaj prostor čini da se vaše dete oseća odraslo i važno, a takođe vrlo pozitivno utiče na stvaranje radnih navika i prihvatanje različitih obaveza i odgovornosti, pa ako ste u mogućnosti, obavezno priuštite svom školarcu sopstvenu sobu ili kutak u zajedničkom prostoru gde će moći da se bavi svojim školskim obavezama.

Ako vaše dete ove školske godine dobija svoju sobu ili radni kutak, verovatno vas očekuje i kupovina nameštaja. Radni sto, stolica, krevet, komoda ili polica za knjige, predstavljaju značajne izdatke, naročito ako kupujete više stvari odjednom, pa je svaka ušteda dobrodošla. Zbog toga ne propustite priliku da ulovite popust i olakšate sebi ovaj važan korak u odrastanju vašeg školarca. U Emmezeta webshopu su često sniženja do 30%, pa je ovo odličan trenutak da uštedite na opremanju dečije sobe.

Obavezno uključite svog đaka u osmišljavanje enterijera, bar kada su u pitanju detalji i dekoracija. To će za vaše dete biti veliko zadovoljstvo i vredna lekcija o planiranju prostora.

Uživajte i srećno u novoj školskoj godini!

Tijana Stanojev Kosanović - Mega Kuponi

Piskaralo iz zadovoljstva, lovac na popuste iz potrebe.

Ljubav prema rešavanju zagonetki i potragama na skriveno blago, vremenom je pretvorila u, nešto praktičniji i svrsishodniji, lov na akcije i rasprodaje. Zna da smo svi u istom sosu, pa deli dojave o popustima šakom i kapom. Sve što pretekne posle kupovine na akciji, troši na društvene igre, lego kocke i kafu.