Pokloni za 8. mart - Šta kupiti ženi, mami, koleginici ili vaspitačici?

Bliži nam se 8. mart, dan kada slavimo žene, njihovu borbu za ravnopravnost, ali ponajviše, iskazujemo ljubav i zahvalnost ženama u našem životu. Cveće ili čokolada sigurni su načini da osobi koju volite to i pokažete na ovaj dan. Plus, tu je i sijaset drugih poklona koje možete kupiti svojoj voljenoj, mami, koleginici, ili učiteljici vašeg mališana.

Stoga, evo par predloga sjajnih prodavnica gde možete rešiti problem zvani poklon za osmi mart:

  1. Wolt - Dostava svega što ti je potrebno za romantičnu večeru na kućnu adresu
  2. Emmezeta - Za udobnost i komfor u domu koje će svaka žena da ceni
  3. Artmie - Sjajni pokloni za kreativnu damu u tvom životu
  4. Shoppster - Idealni, a opet povoljni, pokloni za tvoju praktičnu dragu

Kad se pogleda koliki lavovski posao žene preuzimaju na sebe svakog dana, u domu ili na radnom mestu, ne čudi da zaslužuju i malo više od karanfila ili papirnog cveća koji je vaš mališan napravio u učionici.

Međutim, pitanje, “Šta one žele?” ostaje neodgovoreno, iako je Mel Gibson dao sve od sebe pre malo više od 20 godina da nam to otkrije.

Šta žene žele za 8. mart?

Dozvolite nam, dragi muškarci, da vam odgovor otkrijemo. Mame i žene uglavnom žele da im poklonite cveće i čokoladu i da vama, i ostatku porodice, naprasno ne trebaju ceo jedan dan. Ako ujutru možete da izvedete decu, i ostavite ih same u kući koju ste očistili sa tom čokoladom, na konju ste.

Foto: pexels.com

Vaša koleginica najverovatnije želi slobodan dan. Da, njene prethodnice borile su se za pravo da rade, da glasaju, da se gužvaju sa još stotinu drugih žena koje su u istom sosu u gradskom prevozu. Cveće ili čokolada u minimumu mogu učiniti malo da taj dan bude malo grozniji od drugih, pošto povišicu da im sredite verovatno ne možete.

Jedini ko naizgled profitira od 8. marta su žene u prosveti - vaspitačice i učiteljice. I dok se na Viber grupama vodi rat oko toga da li učiteljici treba kupiti novi auto ili garsonjeru na Vračaru, istina je vrlo prosta - sve što učiteljice žele je da vaše dete što je pre moguće predaju nastavnicima, ili da prvi sledeći raspust dođe što je ranije moguće. Kad se uporedi cela godina sa klincima u učionici, možda je prikladniji jedan salonac na Dorćolu, ali biće zadovoljne i da decu naprasno ne moraju da opominju da se smire.

Okej, znamo šta žele - Ali šta im kupiti?

A sad, da se vratimo u realnost. Šalu na stranu, sve žene u vašem životu prihvatiće bilo koji poklon - jer nije stvar u samom poklonu već u pažnji, i činjenici da ste setili, slušali, i potrudili se.

Srećom, kad je biranje poklona za 8. mart u pitanju, na raspolaganju vam je sada i online šoping, kao i gomila prodavnica koje će imati odlične popuste specifično za ovaj dan - tako da nema izgovora!

Wolt - Last-minute rešenje za sjajne poklone bez da potrošiš budžet ili izađeš iz kuće

Za neorganizovane, ili preopterećene, pa ne stižu da razmisle i poruče na vreme idealan poklon za 8. mart za važne žene u njihovim životima, Wolt je spas u obliku aplikacije. Ako se već ne oslanjate na njega za klopu kad vam se ne kuva ili piće kad nalete neočekivani gosti, možete iskoristiti sjajne popuste za prve porudžbine.

Preko Wolt dostave, šta god da smislite, ili se setite da vam je tražila, pa do cveća ili čokolade, možete poručiti i dobiti na kućnu adresu u manje od sat vremena. Idealno rešenje za last-minute obradovanje vaše najomiljenije dame!

Emmezeta - Ko ne voli simpatične pinglice za svoj dom, a po sjajnoj ceni?

Već neko vreme čak i ekstroverti sve češće uživaju u komforu svog doma. Ako niste sigurni šta da joj kupite za 8. mart, bilo svojoj dragoj, mami, ili pak vam je zapeo taj naugodan odabir poklona za učiteljicu za ovaj specijalan dan, Emmezeta sigurno ima to što vam je potrebno da je propisno obradujete.

Pokućstvo i dekoracija su uvek pun pogodak, a možete ih obradovati i nekim praktičnim uređajem koji dugo merkaju. Topla ćebencad, mirišljave sveće, i drugi dekorativni predmeti koji se uklapaju u njenu estetiku biće idealan poklon za sve dame u tvom životu, od žene do vaspitačice vašeg mališana - a sve to sa sjajnim popustima u Emmezeta-i!

Artmie - Odlični, a povoljni pokloni za kreativnu ženu u vašem životu

Ne poznajemo žensku osobu koja ne bi nešto pronašla da kupi u Artmie prodavnici, jer smo se apsolutno sve oprobale bar u jednom hobiju. Za njih, odlazak u Artmie je kao da ste pustili petogodišnjaka u prodavnicu slatkiša - sve hoće i sve im treba.

Ukoliko imaš jednu takvu žensku osobu pored sebe, ne oklevaj već otvori sajt i klikni na apsolutno bilo šta - to će biti idealan poklon za 8. mart, a pritom nećeš potrošiti brdo novca! Ako slučajno ili namerno još i pogodiš nišu ili hobi, još bolje!

Shoppster - Za sve što joj je potrebno, a nikad se nema para

I o koncu, Shoppster. Možda najsigurnije rešenje na ovoj listi skupih a opet povoljnih poklona za 8. mart za sve žene u tvom životu. Ovde ćeš naći sve za devojku, ženu, tetku, i kafe kuvaricu u kancelariji, jer je ovo možda najveći tržni centar online na ovim prostorima.

Tu su čokolade, poklon paketi, knjige, parfemi, ali i sve za kuću, za sport i putovanja, kao i tehnika koja joj može dodatno olakšati svakodnevnicu i kad nije ovaj praznik žena. Ukratko - šta god da tražiš za koga god da tražiš, pronaćićeš na Shoppster-u, i to po cenama po kojim to nećeš naći nigde drugde.

Osmi mart i nije baš toliko komplikovan

Ne kaže se za džabe širom sveta da je srećna žena sinonim za srećan brak, ali i žene se među sobom glože šta to za koju znači biti srećan. Stoga, od naših jačih polovina se očekuje samo da - pokušaju. Šta god da im kupite biće prezadovoljne vama jer ste se potrudili da ih usrećite. Bio to neki cvetić, dopuna omiljenog parfema ili druge kozmetike, Rumba usisivač, ili vila u Italiji, neće vam zameriti - sve dok ste se setili.

I naravno, ne zaboravite da čokolade i cveće rade cele godine, a ne samo za 8. mart!

Vladana Donevski - Mega Kuponi

Voli dobru šetnju, epsku fantastiku, jaku crnu kafu, i overthinkovanje. Ima previše hobija - ne stiže ni jednim da se bavi.

Glavna noćna mora su joj paukovi, sekundarna odlazak u šoping i bacanje para na nešto što “može ona to i sama da napravi”. Ceni dobar popust za ono što ne može, a obožava kad preostane za dobar čokoladni sufle.