Autfiti iz spotova Aleksandre Prijović - Kako i gde da se obučeš slično, a dosta povoljnije?

Da li čuješ ovaj zvuk tišine koji je ostao za Aleksandrom Prijović nakon što je održala tri uspešna koncerta u Beogradu, pa puni takođe i pet Arena u Zagrebu?

Napravila je pometnju na estradi i zapalila ceo Balkan! Započela je svoju turneju “Od istoka do zapada”, a zakazani su koncerti u Nišu, Sarajevu i Tuzli u narednim mesecima. Balkan će opet goreti, logično!

Gde je dobar glas tu je i dobar stas, tako da, gde su dobre pesme, tu su dobri spotovi, a gde su dobri spotovi, tu su još bolji autfiti.

Ako već ne možeš da pevaš kao ona, uz naše savete ćeš moći da se obučeš kao ona, dobro, veoma, veoma slično, a opet veoma, veoma povoljno. Pusti Priju na replay, a nas pusti da budemo tvoji modni i novčani savetnici.

Foto: YouTube

PSIHO

Volećeš nas k’o niko nikada, sve do zadnjeg dinara, kada ti odamo sve tajne šopinga i popusta.

Momenat gde je Aleksanda Prijović u telefonskoj govornici čini da poželiš da se vratiš koju deceniju nazad, da baciš smart telefon u kantu i da ubaciš novčić da preko govornice nekog zoveš. A dok to radiš, želiš da izgledaš sjajno kao ona i nabaviš isti autfit.

Uske, kožne pantalone i kožna jaknica sa nitnama joj sjajno pristaju, a tu je i klasična bela majica koja razbija crnu kombinaciju.

Uz naše Sinsay popuste, ovakav autfit možeš vrlo lako napraviti. Povoljno pronađi klasičnu kožnu jaknu koja ide uz sve, upari sa kožnim pantalonama i ne zaboravi običnu belu majicu. Voala - tako lako, tako povoljno, a tako atraktivno!

DAM DAM DAM

Logično da Prija kad zapeva, nastane zemljotres. Ovu pesmu čujemo na svakom koraku, ili je neko pevuši, ili se sluša u radnji, na radiju, čak i frižider kad se otvori iskače Prija sa mikrofonom dok mleko i jaja aplaudiraju u pozadini. Nema sumnje da joj je ovo vanvremenski hit, a autfiti koje nosi u samom spotu ne smeju proći nezapaženo.

Foto: YouTube

Definitivno ćemo izdvojiti autfit koji nosi na zadnjem sedištu automobila i koji odlično pristaje njenoj figuri.

Uski crni korset se savršeno stapa sa crnim šorcem i dugačkim crnim čizmama koje otkrivaju delić njene kože. Zelena košulja koju je ogrnula je poput šlaga na torti. Koristeći Factcool sniženja, imaćeš pristup širokom izboru odevnih komada od kojih možeš skrojiti baš ovakav autfit. Bezbroj različitih vrsti korseta i šorceva, a o košuljama da ne pričamo. Naravno, tu su i čizme, preko kolena, do kolena, različitih varijanti. Sve to je udaljeno od tebe, pa, samo jedan klik.

SVE PO STAROM

Pripremi maramice, jer ova pesma zaista budi dosta emocija. Prija je dokaz da nešto tako jednostavno, može da bude tako efektno. Većinu ovog spota ona je obučena u sasvim običnu kombinaciju, koja priliči pesmi, atmosferi, a ona učini da je to sve samo nikako obično.

Foto: YouTube

Svedena crna majica na bretele i teksas šorc, glavni su komadi ovog autfita. Na Cropp sajtu možeš pronaći veliki izbor veoma sličnih komada.

Od bezbroj teksas šorceva, različitih dezena i modela, do klasičnih i interesantnijih majica na bretele. Otvori vrata popustima koji kucaju, pusti ih u svoj dom, pa onda zajedno odvrnite Prijine hitove do daske!

ZVER

K’o zver sa tragovima, idem gde god te ima - posle naših kupona, ovaj stih ćeš posvećivati nama! Bez sumnje, Aleksandra i u ovom spotu izgleda fenomenalno.

Pažnju zaista privlači bela haljina, bez rukava, sa zadnjim krajem dužim, dok prednji deo haljine više otkriva njene noge.

Foto: YouTube

Možda nismo krojači ni mađioničari, pa ne možemo da ti sašijemo identičnu haljinu, ali zato su Zaful kuponi kao magični štapić.

Za čas ti ispune želju i odvedu te do širokog asortimana haljina, po najboljim cenama. Možeš pronaći vrlo slične bele haljine, a opet iskombinovati nešto što je baš po tvojoj meri.

PLACEBO

O da li su ovo pravi popusti ili je placebo? Pravi su, ništa se ne sekiraj, a ljubav o kojoj Prija peva u ovoj pesmi, to već ne znamo.

Foto: YouTube

U ovom spotu, jedan od autfita čini dužu crnu suknju i kratku bluzicu na duge rukave, koja otkriva njen stomak.

Ova dvodelna kombinacija se može nositi za razne prilike, a ti je možeš imati zahvaljujući našim House sniženjima. Na House sajtu možeš pronaći dugačke crne suknje, uže kao i šire, a takođe i različite tipove sličnih bluzica.

DEVET ŽIVOTA

Dobro, povlačimo reč, Prija osim što ume svedeno da se obuče, ume i da odabere svetski odevni komad stvoren da se nosi na crvenom tepihu.

Foto: YouTube

Haljina koju nosi u ovom spotu je božanstvena. Preko naših AliExpress popusta, možeš pronaći nešto veoma slično, a po veoma pristupačnoj ceni. Pretraži crne, princeske haljine, i dočekaće te veliki izbor. Tako da, ako ti nekad zatreba autfit za Holivud ili jednostavno želiš da se osetiš kao svetska zvezda, imaćeš keca u rukavu!

Nadamo se da smo ti pomogli i da ćeš uz naše savete i kupone, zapaliti svaku ulicu koju će posetiti tvoji koraci. Pazi hod, klizav pod dok samouvereno koračaš, nemoj posle reći da te nismo upozorili mi i Prija!

Uživaj u novim povoljnim autfitima, a mi čekamo nove hitove i nove autfite koje možemo rekreirati uz naše uvek sjajne kupone!

Sofija Vujošević - Mega Kuponi

Zaljubljenik u čitanje i pisanje, večiti sanjar, večito nasmejan. Sofija se pisanjem bavi veoma dugo, kako u poslovne svrhe, tako i za svoju dušu.

Objavila je zbirku pesama "Čupava sanjalica”. Osim što se bavi pisanjem, radi sa knjigama i njena ljubav prema istisnutim slovima na papiru je ogromna.

Smatra da je sreća u malim stvarima, belim papirima, obimnim knjigama, sunčanim danima i veliki popustima!