Najbolji Editini autfiti iz albuma Ljuštura - Gde i kako povoljno pronaći slične?

YouTube i trending gore, a među prvim mestima su Editine najnovije pesme kojima je zapalila javnost. Padaju komentari, deljenja i lajkovi, a mnogi komentarišu i njen izgled, pa i same autfite u spotovima. Nema sumnje da Edita ima svoj lični pečat na javnoj sceni, prepoznatljivog je glasa, a takođe neguje i svoj jedinstveni stil oblačenja.

Mi kao pravi modni savetnici (u pokušaju), pregledali smo njene autfite i došli na ideju da sa tobom podelimo super savete i super prečice do veoma sličnih autfita. Od klasičnijih autfita koje možeš obući do apoteke, do onih koji će učiniti da sve oči u noćnom klubu budu uprte u tebe, kratak je put. Mi smo vodiči na tvom putu. Tvoje je samo da oslobodiš mesta u koferu za vrhunske autfite i nabaviš kartu u vidu naših najboljih kupona, a mi te vodimo na savršenu destinaciju - crveni tepih.

Foto: YouTube

LJUŠTURA

Edita kaže - Više me bol ne pomera, kad od mene osta samo ljuštura. Možda je ostala samo ljuštura od nje, ali ona je tu ljušturu ipak obukla sa stilom. Šljokičava majica na bretele se presijava i ukombinovana je sa interesantnim farmerkama. Začin ovog autfita je svakako pleteni šareni džemper, koji čini ovaj autfit još unikatnijim.

Koristeći naše AliExpress popuste, možeš uspeti da se obučeš veoma slično i da dekorišeš i ti svoju ljušturu. Možda ne možemo baš da ti skrojimo isti autfit, ali majica veoma sličnog kroja, klasične farmerke koje idu uz sve i posebni džemper - i ti ćeš privlačiti pažnju gde god da se pojaviš.

ATLANTIDA

Atlantida bila samo mit ili davna istina, ne znamo. Nemamo vremeplov, niti smo poznavali Platona. Ipak, imamo internet (da je Platon to imao, možda bi bilo slika Atlantide, a možda bi samo otvorio Tinder profil i ne bi ga bilo briga za Atlantidu) i možemo da čujemo i vidimo Editu u svojoj novoj pesmi koja privlači sve veću pažnju i sve se redovnije sluša.

Foto: YouTube

U spotu, ona nosi veoma efektan autfit. Svetle farmerke koje nosi imaju blago providan, čipkani deo na vrhu. Uz to, nosi šljokičavi top bez leđa, koji otkriva i njen stomak. Uspeli smo da ti pronađemo nešto slično, čekiraj ponudu i LightInTheBox popuste. Nema sumnje da ćeš se osećati, ali i izgledati sjajno.

PLAVI

Prodaj me i ti - Reče Edita. Nažalost, Edita nije u našem posedovanju da je prodamo, tako da od toga ništa. Elem, ako baš toliko želiš da ti nešto prodamo - ne brini, tvoja želja je za nas zapovest.

Edita u ovom spotu nosi žuti kombinezon, golih ramena i širih nogavica. Može se nositi i u svečanijim prilikama, a na obične patike i jaknicu, može se nositi prilikom obavljanja svakodnevnih aktivnosti. Dva u jedan, Edita stvarno misli na sve. Koristeći ChicMe sniženja do kojih možeš doći samo na našem sajtu, možeš pronaći bezbroj različitih kombinezona, variraju materijali, krojevi kao i boje. Mi smo za tebe pronašli nešto slično:

Foto: YouTube

MONIKA BELUČI

Iako u pesmi Edita kaže kako joj je dosadan ovaj party, nije sigurno bila na našem partiju dobrih kupona. Ti si pozvana i budi naš gost na žurci sjajnih cena. Edita u ovom spotu promeni nekoliko autfita, a nama se najviše svidela plava haljina koja je izuzetno upečatljiva.

Foto: YouTube

Haljinu sa karnerima je ukrasila ogrilicom na kojoj je velika ruža. Nismo uspeli da ti pronađemo baš identičnu haljinu, ali smo ti pronašli nešto veoma, veoma slično. A da se ne bi mučila, pronašli smo ti i aksesoar koji, kao što je i Edita, možeš da ukombinuješ sa ovom haljinom. Nema na čemu!

BONUS AUTFIT - INSTAGRAM

Instagram, kao vodeća društvena mreža, broji na milione korisnika. Veliki broj tih korisnika je bar nekada skrolovao Editinim Instagram,a možda i gledao njene autfite i slike, pa tako prikupljao ideje. E pa za vas koji ste se pronašli, mi mislimo i na vas. Odabrali smo jedan Editin autfit koji možeš da obučeš za teretanu ili kad ideš do prodavnice, ali se plašiš da ćeš sresti bivšeg dečka, pa ipak želiš da izgledaš sjajno bez puno truda.

Naizgled sasvim običan autfit, na njoj izgleda odlično. Običan crni top ukombinovan sa crnim sportskim helankama, kombinacija je u kojoj će se svaka devojka osetiti i ugodno, a i atraktivno. Mi smo pronašli za tebe najsličnije komade, do kojih možeš doći koristeći MyProtein sniženja. Čekiraj njihovu ponudu sportske odeće i odaberi uvek nešto idealno za tebe.

Pa svaka nam čast, opremili smo te za čas. Imaš autfit za izlazak, za šetnju i za reanimaciju ljubavi tvog bivšeg dečka, uz naravno našu i Editinu pomoć. Ne budi Egomanijak, pusti nas da ti kuponima Pucamo u srce, a ti Slobodno nas rani sjajnim izgledom. Uz naše kupone, budi Boing 747!

Sofija Vujošević - Mega Kuponi

Zaljubljenik u čitanje i pisanje, večiti sanjar, večito nasmejan. Sofija se pisanjem bavi veoma dugo, kako u poslovne svrhe, tako i za svoju dušu.

Objavila je zbirku pesama "Čupava sanjalica”. Osim što se bavi pisanjem, radi sa knjigama i njena ljubav prema istisnutim slovima na papiru je ogromna.

Smatra da je sreća u malim stvarima, belim papirima, obimnim knjigama, sunčanim danima i veliki popustima!