Haljina za Novu godinu - Gde da nađeš idealan komad da zablistaš na dočeku?

Pripreme za Novu godinu su uveliko u toku - spremamo poklone za ispod jelke, tražimo idealne dekoracije za naš dom, i planiramo gde izaći ili koga pozvati u goste za doček. Sigurno pokušavaš i da isplaniraš da se na žurci za doček pojaviš u haljini koja će ti omogućiti da prosto zasijaš - i to tako da ti lampice ne budu ni do kolena.

Tako da, hajde odmah da pređemo na stvar: evo par ideja za prodavnice koje imaju sjajan izbor haljina za Novu godinu.

Šta obući za Novu godinu?

Taman smo spakovali kostime za noć veštica u vakum kese, potrošili pare na Black Friday i isplanirali skijanje, kad eto ti sad. Svi odjednom pitaju - “Gde ćeš za Novaka?”. Okej, niko više ne kaže “Novaka”, jer, Đoković, ali tu je sentiment.

Nikako da donošenju raznoraznih odluka nekako dođe kraj za ovu godinu. Te gde ćeš ići, te sa kim ćeš ići, koliko koštaju karte, da li krenuti sa žurkom kod kuće, ili prosto i ostati u istoj. A kad se nekako i poslože kockice oko planova i znaš gde ćeš, kreće uzbuđenje, ili ludilo, traženja idealnog outfita koji će se u te planove uklopiti.

Foto: pexels.com

Bilo da su to udobni praznični džemperi jer ste se dogovorili da “Niste za ljude i lepše nam je kući ispred jelke”, ili mala crna haljina za Novu godinu, vreme je da razmišljaš o novogodišnjem outfitu, dakle o jednoj haljini za Novu godinu, drugoj za reprizu, i potencijalno, trećoj za doček srpske.

Sigurno je da želiš da budeš skockana, jedinstvena, prosto - najlepša. Bez preterivanja ili lažne skromnosti - i treba da se osećaš lepo na dočeku. Velike su šanse da ćeš ako uđeš samopouzdana i srećna u novu godinu, i ostatak godine provesti u sličnom raspoloženju.

Stoga, hajde da ti pokažemo gde da poručiš online haljinu za Novu godinu, da izgledaš fenomenalno, a opet, da ne potrošiš puno, jer treba i za reprizu i za srpsku. Bonus - ne moraš juriti po tržnom centru u zadnjem minutu, grabiti bilo šta sa vešalice, i rizikovati da još pet cura nosi istu stvar, samo treba da isklikćeš po telefonu!

Gde je najbolji izbor haljina za Novu godinu?

Bilo da tražiš klasičnu crnu haljinu, njenu malo izazovniju sestru, crvenu u skladu sa praznicima, ili štras koji će uhvatiti svetla reflektora na tebi, ima ih u ovim prodavnicama.

U zavisnosti od toga šta si zamislila, predlažemo ti da obiđeš:

Factcool - Najveći izbor popularne male crne haljine za Novu godinu

Ako izlaziš, i želiš nešto izazovno, usko i crno, preporučujemo da prvo isklikćeš i svratiš do Factcool-a. Ovde ćeš sigurno pronaći najveći izbor ovih kultnih haljina, a ako ugrabiš i neki od ovih popusta na haljine za Novu godinu, možeš je nabaviti za samo par hiljada dinara.

Prođi kroz selekciju izazovnih izreza, haljina na jedno rame, i odaberi da li si za mini, midi ili dugačak kroj. Čak i ako crno nije tvoja boja, ili bar, nije ono što si planirala, ovde ćeš naći haljine različitih boja, modela, i kroja. Možda najveći izazov sa kupovinom na onom sajtu jeste upravo to - ogroman izbor opcija!

Sinsay - Klasični krojevi haljina koji svima dobro stoje - posuti šljokicama!

Ako izlaziš u klub, kafić, ili khm, “diskać” - dobra je ideja da baciš pogled na ponudu koju ima Sinsay! Nova kolekcija, koja je nedavno stigla u prodavnicu posuta je šljokicama i materijalima sa dovoljno sjaja da zasigurno budeš primećena!

U kolekciji “Vreme je da zasijaš!” možeš pronaći par prelepih haljina za Novu godinu od ukusno šljaštećih materijala, ali i suknje, sakoe, pantalone, i kombinezone koji će definitivno učiniti da bukvalno zasijaš na dočeku!

Naravno, ako ne želiš da sijaš, ne moraš. Samo pogledaj i njihovu standardnu ponudu haljina. Pronaći ćeš dosta dobar izbor male crne haljine, prazničnu selekciju crvenih haljina za doček, kao i haljina koje su malo klasičnije i koje sigurno možeš nositi ponovo za druge prilike i dogodine!

Foto: pexels.com

House

- Neobično i mladalački - Budite jedinstvene na novogodišnjoj žurci

Ako ti prethodne dve prodavnice ne nude ništa u tvom fazonu, ili deluje kao već viđeno - onda batali ostale predloge i trkni u House. Ovde ćeš pronaći haljine i odlične komade koji će ti pomoći da kreiraš savršeni outfit za novogodišnju gužvu.

Njihova kolekcija malih crnih haljina deluje gotski, neobično, ali ponajviše mladalački. Ako se poistovećuješ sa Morticijom ili Sredom Adams - pronađi svoju idealnu haljinu ovde i kanališi ih na novogodišnjoj žurci sa stilom.

House se u svojoj “Party Ready” kolekciji savršeno igra sa kožom, šljokicama, i izrezima, za zaista neponovljiv prvi utisak na žurci. Ako želiš nešto neuobičajeno u nizu standardnih haljina za doček - ugrabi jedan od ovih popusta za idealan look - ili dva, kad su već po ovakvoj sjajnoj ceni - taman si mirna i za reprizu!

Mohito - Nepogrešiva elegancija za novogodišnje veče

Konačno, kada se priča o haljini za Novu godinu, nemoj preskočiti da obiđeš Mohito. Ovde ćeš pronaći svu klasiku, eleganciju, i stil na jednom mestu.

U Mohito “Party Collection“ pronaćićeš najlepše haljine za Novu godinu izrađene od čipke, velura, i taman toliko šljokica da ne bude dosadno. Plus, tu ima i još ponešto osim male crne haljine za doček, ako želiš da se istakneš a da opet bude klasično i elegantno. Pronađi idealne crvene ili zelene haljine, prelepe topove, sakoe i suknje, tako da izgledaš odlično i na novogodišnjoj večeri među rodbinom ili novogodišnjem partiju u kancelariji.

Naravno, nemoj preskočiti i njihovu standardnu kolekciju haljina, gde možeš pronaći prelepe crvene i karirane modele, tople i opuštenije džemper haljine, i još mnogo idealnih kombinacija po savršenim cenama.

Spremna za nezaboravan doček Nove godine?

Znamo da sad kad si našla svoju idealnu haljinu za Novu godinu, psihički verovatno jesi, ali da - čeka te još dosta kupovine. Odnosno, sad je na redu i odabir prave torbice, cipela, i aksesoara, koji će sigurno upotpuniti tvoj outfit za to veče!

Ne zaboravi da, dok tražiš onu pravu haljinu u jednoj od ovih prodavnica, ošacuješ i te aksesoare koje outfit znače. No, mi ne brinemo mnogo - sigurni smo da ćeš, uz ove popuste, pronaći sve što tražiš bez da povedeš sa sobom dug na kreditnoj u novu godinu.

Plus, velika je verovatnoća da će nakon kupovine haljina za doček, reprizu, a i srpsku Novu godinu, ostati dovoljno i za dodatan par čizama!

Vladana Donevski - Mega Kuponi

Voli dobru šetnju, epsku fantastiku, jaku crnu kafu, i overthinkovanje. Ima previše hobija - ne stiže ni jednim da se bavi.

Glavna noćna mora su joj paukovi, sekundarna odlazak u šoping i bacanje para na nešto što “može ona to i sama da napravi”. Ceni dobar popust za ono što ne može, a obožava kad preostane za dobar čokoladni sufle.