Poklon za dečka za Dan zaljubljenih - Šta da mu pokloniš što već nisi?

Bliži nam se Valentinovo, a sa njim i glavno pitanje: “Šta kupiti dečku/mužu za Dan zaljubljenih?” Jer realno, nikad im ništa ne treba, ili kad im treba - prosto odu i kupe sebi.

Mučenje je, sve već znamo. Ne znamo samo gore li je curama u novim vezama koje i ne poznaju svoje momke baš dobro, ili devojkama i ženama u dugim vezama koje su sve ideje za poklone istrošile prošle godine, pretprošle, za jedan od rođendana, ili pozajmile za neki od praznika.

Evo jedne zanimljive informacije kako su pametne Japanke to rešile: za Dan zaljubljenih, one su te koje poklanjaju poklone, i to isključivo čokoladu! Ukratko, pozovu dostavljača iz njihove verzije Wolt-a, naruče čokoladu za sve muškarce u svom životu koji su im iole bitni, i problem rešen. Neke se i potrude da naprave čokoladu od nule, ali to je već drugi padež.

Dakle, ako ste oboje oduševljeni Japanom, eto priče koju možeš da iskoristiš da se izvučeš ove godine! Ako pak, niste, evo liste nekih ideja gde da nabaviš idealan poklon za dečka za Dan zaljubljenih, a da te košta koliko jedna bombonjera:

  • Shoppster - Svi pokloni za Dan zaljubljenih na jednom mestu
  • K4G - Idealan poklon za Dan zaljubljenih za tvog omiljenog gejmera
  • Cropp - Obuci ga u najbolji print kao sjajan poklon za Dan zaljubljenih
  • AliExpress - Sve za hobiste i majstore na jednom mestu
Foto: pexels.com

Kako da saznaš šta da mu kupiš za Dan zaljubljenih?

Da ponovimo ukratko šta već znaš kad je kupovanje poklona za dečka za Dan zaljubljenih u pitanju: Fora je da se pretvoriš u polu-špijuna, polu-čitača misli. Obrati pažnju šta ga interesuje, o čemu priča sa drugarima, i kojim poklonima koje je dobio za praznike se najviše obradovao (verovatno gaćama i čarapama).

Kažu babe da ako priča dok spava - uhvatiš ga za lakat, i onda će ti odgovoriti na sva pitanja koja imaš - nešto kao serum istine. Možeš da probaš i tako, ali ne garantujemo rezultate.

Ono oko čega možemo da ti pomognemo jeste da ti predložimo par prodavnica koje u svojoj ponudi imaju ogroman izbor stvari koje mogu biti idealan poklon za tvog dečka za Dan zaljubljenih, a po sjajnoj ceni. Tako da, kada zalutaš među potencijalnim poklonima, ne moraš da se dvoumiš da li ovo ili ono - uzmeš oba i obezbediš i poklon za neki naredni praznik ili rođendan, a da ne prevršiš budžet. Ako kupi to isto sebi u međuvremenu, bar nećeš žaliti bačenih para.

Shoppster - Svi mogući i nemogući pokloni za Dan zaljubljenih

Ako imaš neku ideju šta bi mogla da kupiš kao poklon dečku za Dan zaljubljenih ali te mrzi da se iscimaš do tržnog centra (ne znači da ga zbog toga manje voliš, ne brini), sve što treba da uradiš je da posetiš Shoppster, koji je, ukratko, najveći tržni centar online.

Ne, ne preterujemo - ovde ćeš pronaći idealne gedžete za tvog dragog kojima će se sigurno obradovati, sportsku opremu za naše aktivne jače polovine, ali i one čokolade koje smo spomenuli još ranije.

Tu ćeš naći i odličan izbor parfema (koji su skoro uvek odličan poklon), odeću, ali i auto moto opremu. Znamo da te ovo poslednje i ne interesuje toliko, ali ako si ikad imala osećaj da svog četvorotočkaša voli više od tebe - ovde ćeš naći poklon mužu za Dan zaljubljenih koji će ga sigurno oboriti sa nogu!

K4G - San svakog gejmera

Ako tvoj dragi voli da provodi sate sa slušalicama na ušima pogrbljen nad nekom igricom, imaš sreće, bar u ovom kontekstu. Mada se verovatno dosad i sam opremio sa najboljom opremom koju čovek može sebi da priušti, uvek mu možeš kupiti nešto da to upotpuniš. Plus, još jedna igrica ne može da škodi - pazi samo da ne odabereš neku u koju će da se zadubi toliko da zaboravi da je u vezi čim prođe Valentinovo!

Foto: pexels.com

Na K4G sajtu pronaći ćeš sjajan izbor igrica, ključeva i Steam naloga koje možeš pokloniti dečku za ovaj Dan zaljubljenih. Oslušni u kojim svetovima troši najviše vremena, pitaj njegove drugove, ili mu prošvrljaj kroz biblioteku na Steam nalogu i odaberi njegovu sledeću avanturu po neverovatnoj ceni.

Bonus ideja: priključi mu se! Multiplejer igrice gde možete da igrate zajedno, ili pak jedan protiv drugog, mogu biti sjajan poklon za oboje, upakovan kao odličan poklon za njega za Dan zaljubljenih!

CROPP - Najmoderniji printovi na jednom mestu

Mada će se retko koji član kluba muškaraca obradovati komadu odeće na poklon koliko se mi možemo obradovati, u ovoj radnji pronaći ćeš najneverovatnije printove i interesantne dezene na koje neće moći ostati ravnodušan.

Od motiva koji su stigli pravo iz Dunder Mifflin-a, preko anime printova, do Marvel-a, sigurno ćeš pronaći sjajan komad odeće kao poklon za njega za Dan zaljubljenih koji će mu omogućiti da pokaže svoja interesovanja celom svetu.

Naravno, ne mislimo samo na majice i dukserice - možeš pronaći sjajne aksesoare, poput ranaca, kačketa i novčanika, kao i maski za mobilni telefon, a sve u skladu sa njegovim interesovanjima. Ukoliko želiš da odeš korak dalje, pronaći ćeš i čarape i bokserice sa uvrnutim printovima koji će od odličnog poklona napraviti sjajan poklon!

AliExpress - Sve na jednom mestu za hobi i majstorisanje

Voli da čeprka po kući, popravlja, ili pravi stvari? Koja si ti srećnica! Poruči mužu kao poklon za Dan zaljubljenih sav alat, hobi opremu, i prateću elektroniku koja mu treba! A gde drugde, nego na AliExpress-u?

Foto: pexels.com

Ovde ćeš pronaći apsolutno sve što mu je potrebno da bude pravi majstor, električar, stolar, uradi-sam tata-mata za sve i svašta. Od onoga što meri ono, do ovoga što spaja ono, do onoga što se koristi za ono - ako ti je spomenuo bilo šta u ovom kontekstu, na AliExpress-u ćeš naći to i da poručiš. Sve to, a bez da oljuštiš novčanik u nadi da ćeš da obraduješ muža idealnim poklonom za Dan zaljubljenih!

Naravno, kad si već na AliExpress-u, ne propusti priliku da ubaciš u korpu i sve one sitne pinglice koje će ga sigurno obradovati a nemaš gde drugde da ih kupiš. Čak i da ih ne iskoristiš za Dan zaljubljenih, možeš ih upotrebiti za neku narednu priliku - po tim cenama, vredi iskliktati još par puta i rešiti buduću problematiku!

Dakle, šta ćeš da mu kupiš za Dan zaljubljenih?

Nije budzašto pitanje - i mi pecamo ideje. Nije lako sa našim jačim polovinama. Istina je da ti najbolje poznaješ svoju srodnu dušu, i već okvirno znaš šta ga može obradovati za ovaj specijalan dan.

Između ove četiri prodavnice sigurno ćeš naći idealan poklon za muža/dečka za Dan zaljubljenih, a po super ceni - tako da ostane za flašu nekog dobrog vina ili za romantičnu večeru u dvoje.

I, u suštini, ne zaboravi - poklon je tu najmanje važan! Što bi rekle naše babe: Najvažnije je to da se vi volite i da vam je lepo zajedno i kad nije neki specijalan dan!

Vladana Donevski - Mega Kuponi

Voli dobru šetnju, epsku fantastiku, jaku crnu kafu, i overthinkovanje. Ima previše hobija - ne stiže ni jednim da se bavi.

Glavna noćna mora su joj paukovi, sekundarna odlazak u šoping i bacanje para na nešto što “može ona to i sama da napravi”. Ceni dobar popust za ono što ne može, a obožava kad preostane za dobar čokoladni sufle.