Studenti, pažnja! Spasite novčanik uz promo kodove

Možda vas još uvek okupira septembarski ispitni rok ili ste mislima i dalje na letovanju, ali nova školska godina za studente samo što nije počela. Zato, ako je pred vama polazak ili povratak na fakultet, pravi je trenutak da počnete sa pripremama. A ako studirate u drugom gradu, krajnje je vreme za pravljenje liste za pakovanje.

Kako uopšte preseliti sopstveni život u novu sredinu, a izbeći da početni entuzijazam zbog uzbudljivog perioda koji je pred vama splasne čim shvatite da vaš novi smeštaj liči na scenografiju iz domaćih socijalnih drama, da vam je krevet neudoban, a cimer bučan? Ne paničite, nije nam namera da vas uplašimo. Uz malo planiranja, započećete novi semestar spremni, a uz malo truda, nećete morati da žrtvujete svoj komfor.

Foto: pexels.com

Počnite od najosnovnijeg

Ljudi imaju različite prioritete kada se postavi pitanje opremanja smeštaja. Jedni ne mogu da započnu dan bez kafe iz aparata, drugima je nepodnošljivo tiho ako u pozadini ne “zvrnda” televizor, trećima su potrebne fotografije na policama i ukrasni jastučići na sofi da bi se osećali “kao kod kuće”. Ipak, neke stvari su nam svima neophodne. Posteljina, peškiri, posuđe, sobne papuče i slične svakodnevne potrepštine bi zato trebalo da budu na vrhu vašeg spiska. Ne oslanjajte se na uverenje da tako nešto sigurno nećete zaboraviti, nego napravite spisak najosnovnijih stvari i počnite sa pakovanjem onoga što imate spremno i kupovinom svega što vam nedostaje.

Ako želite da sve neophodne stvari kupite na jednom mestu i po povoljnim cenama, najbolje da pregledate AliExpress popuste i ponude. U ovoj prodavnici popusti na određene proizvode idu i do -80%, pa možete da uštedite značajan iznos. Kad ste već tu, iskoristite priliku da se opremite i priborom za rad. Nabavite jeftino sveske i olovke za hvatanje beleški, markere za podvlačenje, fascikle i organizatore za radni sto, i sve ostalo što će vam olakšati učenje ove godine.

Foto: pexels.com

Obezbedite sebi udobnost

Bilo da ćete studentske dane provesti u iznajmljenom stanu ili studentskom domu, vašem novom prostoru će u početku biti potrebno malo prilagođavanja da biste se osećali udobno i opušteno. Ako ste ikada gledali neku od onih emisija o preuređenju kuća, znate koliku promenu može da napravi nekoliko pažljivo odabranih detalja.

Vaš novi stan ili soba vam se čine sumornim? Unesite biljke i dekoraciju jarkih boja da oživite enterijer. Kupatilo je toliko malo da ne možete da se okrenete u njemu? Okačite zidnu policu ili viseći organizator za vrata da smestite svu svoju kozmetiku i pribor, a iznad lavaboa postavite veliko ogledalo koje će vizuelno povećati prostor. Nadali ste se druženju sa novim prijateljima, ali nemate dovoljno nameštaja za sedenje? Stočić za kafu i nekoliko lejzi begova, taburea ili čak jastučića za sedenje poređanih po podu, brzo će rešiti ovaj problem.

Ako se pitate gde da nabavite jeftin nameštaj i dekoraciju za studentski stan, počnite od naše kategorije kuća i nameštaj. Tu ćete naći popuste i promo kodove za kupovinu nameštaja, kućnog tekstila, rasvete, ukrasa, dekoracije i svega ostalog što vam treba da postignete komfor i funkcionalnost doma i zavolite svoj novi studentski smeštaj.

Ne zaboravite na kvalitetan san. Dobar odmor je temelj uspeha i zdravlja, a vaš krevet kod kuće će vam sigurno manje nedostajati ako budete udobno spavali u svojoj studentskoj sobi. Derila anatomski jastuci iz prodavnice Orbio World trenutno su sniženi čak 70%, pa je ovo prava prilika da uradite nešto dobro za svoj vrat i kičmu i osigurate elan i produktivnost na jutarnjim predavanjima na fakultetu.

Elektronika i tehnika koje će vam olakšati svakodnevicu

Koliko vremena dnevno provodite onlajn? Naravno da nismo ozbiljni, znamo da to više niko ni ne pokušava da izračuna!

Pretpostavljamo da ste pitanje interneta u svom novom smeštaju rešili kao jednu od prvih stavki, a ako još uvek treba da kupite novi laptop, telefon ili tablet, pogledajte ponudu u prodavnici Banggood, jer su mobilni telefoni, kompjuterska i gejming oprema trenutno na popustima do 40%. Ponuda uključuje i različite dodatke i gedžete, pa iskoristite priliku ako vam treba nova tastatura, web kamera, USB memorija ili kvalitetne slušalice (setimo se glasnog cimera sa početka teksta). Ne zaboravite praktičnu torbu za laptop ako predavanja na vašem fakultetu zahtevaju da sa sobom nosite računar, i eksterni hard disk da biste sačuvali na sigurnom sve važne podatke (i fotografije sa žurki).

Ova prodavnica je takođe pravo mesto da uz velike popuste kupite male kućne aparate poput sokovnika, aparata za kafu, pekača za sendviče, fenova za kosu ili ručnih usisivača. Raspitajte se unapred kod stanodavca ili uprave studentskog doma koji aparati i tehnički uređaji već postoje u smeštaju, da biste znali šta vam tačno nedostaje za lagodan svakodnevni život.

Na kraju, ne zaboravite na bezbednost

Budimo iskreni, odlazak na studije u drugi grad je velika stvar kada imate dvadesetak godina. Sigurni smo da su vas roditelji već upozorili na sve opasnosti, kao i da sami već umete da se brinete dovoljno dobro o svojoj bezbednosti.

Ono o čemu možda ipak još uvek niste razmišljali je bezbednost na internetu. Ako ozbiljno shvalate svoju onlajn privatnost i sigurnost, VPN, odnosno virtuelna privatna mreža, je dobar način da se zaštitite. Pogledajte ponudu u našoj kategoriji softver i VPN gde vas očekuju odlične ponude, poput akcije od 83% popusta na Atlas VPN.

Nije tajna da je studentski život skup i da studenti pored učenja (i provoda), najviše vremena i energije troše na razmišljanje o novcu i pokušaje da uštede. Računajte na nas, potrudićemo se da vam tokom cele godine pomognemo da pronađete najbolje ponude. Želimo vam srećnu novu studentsku godinu!

Tijana Stanojev Kosanović - Mega Kuponi

Piskaralo iz zadovoljstva, lovac na popuste iz potrebe.

Ljubav prema rešavanju zagonetki i potragama na skriveno blago, vremenom je pretvorila u, nešto praktičniji i svrsishodniji, lov na akcije i rasprodaje. Zna da smo svi u istom sosu, pa deli dojave o popustima šakom i kapom. Sve što pretekne posle kupovine na akciji, troši na društvene igre, lego kocke i kafu.